Nagy Elisabeta

Președinte al Asociației Babilon Travel. Are o bogată experiență în domeniul financiar și de lucru în echipă.

Gabriel Csaba Nagy

Director executiv al Asociației Babilon Travel are o bogată experiență în munca cu tinerii dobândită în anii în care a activat ca și profesor de fizică la un liceu din județul Cluj. În calitatea sa de administrator al unei firme de producție și-a dovedit abilitățile de management de proiect și coordonare a echipelor. A participat la o serie de cursuri de formare în țară și străinătate, stabilind relații de parteneriat cu alte asociații europene de profil pe proiecte dedicate tinerilor.

Corina Sibianu

Aduce cu sine experiența de peste 10 ani dobândită în promovare și management. În calitate de manager a fomat și coordonat echipe multiple, a stabilit relații strategice cu parteneri europeni, s-a implicat activ în evaluarea și creșterea performanței echipelor pe care le-a condus.

Gabriel Sebastian Nagy

Secretar general al Asociației Babilon Travel. Student la Facultatea de Drept din cadrul UBB, Gabi s-a implicat într-o serie de proiecte locale, naționale și internaționale din care amintim: proiectul Grow, proiectul de simulare a unui mini parlament European. A desfășurat activități de voluntariat la TIFF și RITTO. Gabi este membru activ în cadrul Asociației Audacia Napocensis. Coordonează echipa de voluntari a Asociației Babilon Travel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.