În calitate de participant la programele, proiectele și activitățile organizate și desfășurate de Asociația Babilon Travel sunt de acord cu următorul regulament:

Accept și sunt de acord că nici organizatorii, formatorii, oficialii, personalul auxiliar sau colegii mei participanți nu pot fi făcuți răspunzători pentru orice daună, prejudiciu, furt sau pierdere pe care eu, sau posesiunile mele, ar putea-o suferi în timpul, în legătură cu, sau ca urmare a participării la programele, proiectele sau activitățile Asociației Babilon Travel. Sunt de acord că efectele mele personale, sănătatea, securitatea și bunăstare mea sunt exclusiv responsabilitatea mea personală.

Sunt de acord să particip la programele, proiectele sau activitățile Asociației Babilon Travel în întregime pe propria mea răspundere și să mă bazez pe propriile mele abilități în a face față pericolelor naturale. Sunt de acord să respect toate normele și instrucțiunile așa cum mi se vor recomanda de către organizatori.

Declar că am o stare bună de sănătate și că mă consider apt de a participa la programele, proiectele sau activitățile Asociației Babilon Travel De asemenea organizatorii nu pot fi făcuți responsabili pentru orice boală sau accident în ceea ce mă privește.

Prin acordul de participare la programele, proiectele sau activitățile Asociației Babilon Travel confirm că voi fi responsabil pentru comportamentul meu și voi face tot ce-mi va sta în putință pentru a se asigura implicarea mea în programele, proiectele sau activitățile Asociației Babilon Travel și voi respecta programul acestora.

Sunt de acord ca orice fotografii, clipuri video sau alte materiale produse în timpul derulării programelor, proiectelor sau activităților Asociației Babilon Travel să fie utilizat în promovarea și publicitatea acestora, inclusiv în comunicate de presă, platforme de socializare, Facebook, Twitter, Youtube, etc.