Proiectul Înotăm Împreună este realizat de Asociația Babilon Travel în parteneriat cu Asociația Coralia.

Scopul acestui proiect este acela de a folosi sportul (înotul) ca mijloc de integrare a persoanelor cu dizabilități, mai precis cele nevăzătoare/cu deficiențe de vedere, în comunitate, pe de o parte, iar pe de alta familiarizarea persoanelor fără dizabilități cu universul în care trăiesc persoanele cu dizabilități.

În cadrul proiectului, participanții, cu și fără dizabilități, vor învăța să desfășoare diverse activități împreună menite să desființeze barierele dintre ei, bariere ridicate de multe ori de ignoranță, necunoaștere, teamă sau chiar de comunitatea în care conviețuiesc.

Principala activitate, menită să realizeze obiectivele propuse, constă într-un curs de înot, sub îndrumarea unui antrenor specializat, asistat de un voluntar (student al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca).

Cursul va debuta la mijlocul lunii februarie 2017, și se va desfășura pe o perioadă minimă de 6 luni, cu antrenamente de două ori pe săptămână, luni și joi, de la ora 20:00, la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca.

Profilul participanților – persoane adulte (18+), dispuse să:

  • Participe la cursul de înot, pe toată durata acestuia;
  • Respecte programul activităților;
  • Se ajute reciproc pe tot parcursul proiectului;
  • Fie de acord cu regulamentul bazinului de înot și precizările legale referitoare la programele, proiectele și activitățile Asociației Babilon Travel, pe care le găsiți aici;
  • Participe cu voie bună, energie pozitivă și multă deschidere la activități.

În cazul în care doriți să vă înscrieți în procesul de selecție vă rugăm să completați formularul de mai jos.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

[contact-form][contact-field label=’Nume:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Prenume:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail:’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon:’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Data nașterii:’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Sunteți o personă:’ type=’radio’ required=’1′ options=’Cu deficiențe de vedere,Fără deficiențe de vedere’/][contact-field label=’În cazul în care sunteți o persoană fără deficiențe de vedere, sunteți de acord să donați suma de 90 Lei/lună, pe durata cursului de înot, astfel încât de acest curs să beneficieze gratuit persoanele nevăzătoare/cu deficiențe de vedere?’ type=’radio’ required=’1′ options=’Da,Nu’/][contact-field label=’Vă considerați o persoană activă d.p.d.v. sportiv?’ type=’radio’ required=’1′ options=’Nu,Da’/][contact-field label=’Ați practicat în trecut înotul? În caz afirmativ, la ce nivel?’ type=’radio’ required=’1′ options=’Nu știu să înot,Nivel începător,Nivel mediu,Nivel avansat’/][contact-field label=’În cazul în care știți să înotați, specificați stilurile practicate:’ type=’checkbox-multiple’ options=’Craul,Bras,Fluture,Spate’/][contact-field label=’Ați practicat alte sporturi? În caz afirmativ vă rugăm specificați care:’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Observații:’ type=’textarea’/][/contact-form]