Gabi/ august 9, 2015/ Europe of Culture, Proiecte, Vizita de studiu/ 0 comments

Vizita de documentare, activitatea principală a proiectului Europe of Culture, la care Asociația Babilon Travel a fost partener, s-a desfășurat în Republica Moldova, în Chișinău și alte localități cu o bogată încărcătură culturală și istorică, în perioada 19-27 mai 2015.

Au participat 33 de lucrători de tineret, formatori, lideri de tineret, manageri de proiect, din România, Danemarca, Georgia, Republica Moldova, Polonia, Turcia și Ucraina.

Proiectul a încercat să ofere un ghid de bune practici și de inspirație pentru proiecte de promovare a patrimoniului cultural în rândul tinerilor. Vizita de studiu a inclus întâlniri cu reprezentanții instituțiilor și asociațiilor locale care promovează patrimoniul cultural în rândul tinerilor.

Activitățile au folosit în mare măsură metode non-formale de educație.

Album foto:

Vizită de studiu: Europe of Culture

_______________________

_______________________

_______________________

_______________________

Momente filmate în timpul vizitei:

Europe of Culture: Moments

The study visit, as main activity of the Erasmus+ project Europe of Culture, where Babilon Travel NGO was partner, held in Moldova in Chisinau and other places with a rich cultural and historical heritage, took place between 19 to 27 May 2015.http://english.babilontravel.ro/projects/europe-of-culture-bottom-line/

Posted by Babilon Travel NGO on Sunday, August 9, 2015

 

 

 

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.