Gabi/ martie 16, 2015/ Erasmus+, Get Connected 2.0, Internațional, Proiecte/ 0 comments

UriLocul și data: Uri, Sassari, Sardinia (Italia) 14-21 aprilie 2015.

Participanți: 25 de lucrători de tineret, formatori, lideri de tineret, manageri de proiect, factorii de decizie în politicile de tineret, cu vârsta de peste 20 de ani, din România, Austria, Bulgaria, Croația, Cipru, Italia, Malta, Țările de Jos, Polonia, Spania, Marea Britanie. Limba de lucru va fi limba engleză.

Acest proiect de mobilitate va dezvolta participanților abilități, cunoștințe și atitudini legate de utilizarea platformelor de socializare ca instrumente de implicare a tinerilor în procesul de luare a deciziilor în politicile pentru tineret.

Fiecare zi va fi dedicată, sub îndrumarea unor experți, unui instrument social media (Facebook, Twitter, LinkedIn și Youtube), cu contribuții și provocări practice pentru participanți.

Partea practică a cursului se va finaliza cu o campanie la nivel europeană cu privire la utilizarea etică a platformelor social media.

Activități și metode: Activitățile vor folosi pe scară largă metode de educație non-formală (grupuri de lucru, producții video, jocuri de rol, brainstorming, etc.) și vor include vizite la asociațiile culturale locale, participarea la evenimente sportive , întâlniri cu studenții cursului de sociologie de la universitate și întâlniri cu reprezentați ai administrației locale. Unele activități vor avea loc în aer liber, pentru a promova noile obiective ale programului Erasmus+.

În ultimele zile ale proiectului, participanții vor avea șansa de a prezinta idei pentru viitoare proiecte pe probleme urbane și de promovare a participării tinerilor la viața comunității locale.

Costurile de transport, hrană, cazare și transport local pentru activitățile proiectului vor fi acoperite integral de programul Erasmus+. Se percepe o taxă de participare de 20 Euro.

Locul de desfășurare: locul de desfășurare a proiectului este Uri, un oraș de 3031 de locuitori din provincia Sassari în Sardinia, la aproximativ 18 km de Alghero.

Pentru orice informații suplimentare va rugam sa contactați Asociația Babilon Travel la adresaoffice@babilontravel.net.

Puteți descărca formularul de aplicați, dând clic pe butonul de mai jos. Vă rugăm să-l completați, folosind aplicația Adobe Reader și să-l trimiteți pe adresa office@babilontravel.net, până la data de 30 martie 2015.

[sdm_download id=”1735″ fancy=”0″]

Asociația Babilon Travel și Mine Vaganti NGO sunt parteneri în acest proiect.

Asociatia Babilon TravelMine Vaganti NGO

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.