Gabi/ martie 17, 2015/ Erasmus+, Europe of Culture, Internațional, Proiecte/ 0 comments

ChisinauVizita de documentare se va desfășura în Republica Moldova, în Chișinău și alte localități cu o bogată încărcătură culturală și istorică, în perioada 19-27 mai 2015.

Participanți: 33 de lucrători de tineret, formatori, lideri de tineret, manageri de proiect, din România, Danemarca, Georgia, Republica Moldova, Polonia, Turcia și Ucraina.

Proiectul “Europa de Cultura” are ca activitate principală o vizită de studiu de 8 zile în Republica Moldova și va oferi un ghid de bune practici și de inspirație pentru proiecte de promovare a patrimoniului cultural în rândul tinerilor. Vizita de studiu va include întâlniri cu reprezentanții instituțiilor și asociațiilor locale care promovează patrimoniul cultural în rândul tinerilor.

Profilul participanților: Pentru a participa, candidații trebuie să aibe 20 de ani împliniți și trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
• să fie un lider de tineret, un lucrător de tineret sau implicat activ în promovarea patrimoniul cultural;
• să cunoască limba engleză;
• să fie capabil să participe la întregul program al vizitei de studiu;
• să fie capabil să multiplice rezultatele proiectului în comunitatea locale.

Cei interesați să participe la această mobilitate, trebuie să completeze un formular de aplicare, folosind programul Adobe Reader și să-l trimită pe adresa office.babilontravel@gmail.com. Pentru a descărca formularul dați clic pe butonul:

[sdm_download id=”1747″ fancy=”0″]

Termenul limita de aplicare este 30 martie, 2015. Doar formularele complete vor fi luate în considerare. Rezultatele selecției vor fi anunțate pe 5 aprilie, iar în termen de cinci zile după comunicarea rezultatelor participanții selectați trebuie să confirme participarea.

Activitățile vor fi susținute folosind metode non-formale de educație.

Costurile de transport, hrană, cazare și transport local pentru activitățile vor fi acoperite integral de proiect. Nu se percepe taxă de participare.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa contactati Asociația Babilon Travel în office@babilontravel.net.

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.